защо не мога да продам хубавия си абтомобил

Форум за любителите на автомобилите с марка Ford.

защо не мога да продам хубавия си абтомобил

Мнениеот diananiki » Пон Авг 16, 2010 2:26 pm

:scared-shocked: ПРЕЗ 2008 се завърнахме от САЩ след седем годишно пребиваване.Съгласно новия закон за митниците си внесохме двата си автомобила.В БГ обаче се оказа,че ни е нужен само един.Т.к.две години нямахме право да ги продаваме според БГ законите започнахме да правим опити едва сега да продадем единият автомобил.Да,но сега се оказахме в криза и атомобилът ни Форд Контур,който по сайтовете Мобилен,Карс,Ало бг се продваше за над 5000лв.,сега не се обажда никой дори на 2.500.Не можем да продадем без пари перфектния си автомобил,добре гледан от нас,комфортен,луксозен,на много мили,но стриктно поддържан,без нищо гнило,каран само по магистрали в Атланта щат Джорджия САЩ.Само като видя тукашните брички 2-ра употреба от Европа,без климатици,ръчни,изгнили от зимите на западна Европа.Обясняват ми,че ръяката е за България,защото пътищата са лоши,защото като се повреди автоматика юе струва скъпо да се смени.Да ама този ажтомобил го замервахме в САЩ и в автоматика има още поне 10 год.живот,а колко пъти за 10 год.ще теябва да се смени педала на амбриажа на ръчните скорости.
Дайте съвет как да продадем хубавия си автомобил ,но не на безценица,а и да зарадваме някой с перфектен автомобил?
diananiki

Re: защо не мога да продам хубавия си абтомобил

Мнениеот vaniachi » Пет Сеп 10, 2010 1:35 pm

Здравейте ,аз съм дъщерята на един собственик на същият автомобил -но понеже го има от една седмица и му е малко трудно да се справи с всички джаджи по таблото.Имам молба ,ако не ви затруднявам особенно да споделите -вашите впечатления от автомобила и нещо по-специфично по експлоатацията му.Ще съм ви много благодарна ,ако отговорите на моята молба .Благодаря ви предварително!
vaniachi

Re: защо не мога да продам хубавия си абтомобил

Мнениеот naydenantonov80 » Пон Юни 06, 2011 11:22 am

diananiki написа: :scared-shocked: ПРЕЗ 2008 се завърнахме от САЩ след седем годишно пребиваване.Съгласно новия закон за митниците си внесохме двата си автомобила.В БГ обаче се оказа,че ни е нужен само един.Т.к.две години нямахме право да ги продаваме според БГ законите започнахме да правим опити едва сега да продадем единият автомобил.Да,но сега се оказахме в криза и атомобилът ни Форд Контур,който по сайтовете Мобилен,Карс,Ало бг се продваше за над 5000лв.,сега не се обажда никой дори на 2.500.Не можем да продадем без пари перфектния си автомобил,добре гледан от нас,комфортен,луксозен,на много мили,но стриктно поддържан,без нищо гнило,каран само по магистрали в Атланта щат Джорджия САЩ.Само като видя тукашните брички 2-ра употреба от Европа,без климатици,ръчни,изгнили от зимите на западна Европа.Обясняват ми,че ръяката е за България,защото пътищата са лоши,защото като се повреди автоматика юе струва скъпо да се смени.Да ама този ажтомобил го замервахме в САЩ и в автоматика има още поне 10 год.живот,а колко пъти за 10 год.ще теябва да се смени педала на амбриажа на ръчните скорости.
Дайте съвет как да продадем хубавия си автомобил ,но не на безценица,а и да зарадваме някой с перфектен автомобил?

Форд Контур. Това е Форд Мондео за Европа нали? Сега в няма как да очакваш да продадеш това нещо за 5000 лв. Просто защото тук хич не сме почитатели точно на тези коли. Особено ако е бензинов и е с голям двигател няма никакъв шанс.
naydenantonov80

Назад към Ford