Дата и час: Вто Май 22, 2012 3:50 pm

News News of BG-Avtomobili.com : Автомобилен форум и публикуване на безплатни обяви за автомобили

Site map of BG-Avtomobili.com : Автомобилен форум и публикуване на безплатни обяви за автомобили » Форум : BG-Avtomobili.com : Автомобилен форум и публикуване на безплатни обяви за автомобили

Автомобилни форуми. Обяви за продажба и покупка на автомобили и части.

Тунинг на Opel Corsa

Линкче към много добър тунинг на Опел Корса:

http://moon-magazine.info/?p=7
Read more : Тунинг на Opel Corsa | Преглеждания : 506 | Отговори : 5 | Форум : Тунинг

Летни гуми за Opel Corsa B

Здравейте,
Смятам скоро да купувам нови летни гуми за Opel-a. Модела е Корса Б и гумите са 13 цола. Дайте някакъв съвет за добри и не много скъпи гуми.
Read more : Летни гуми за Opel Corsa B | Преглеждания : 801 | Отговори : 7 | Форум : Opel

Продавам Volkswagen Golf 4

Продавам Volkswagen Golf 4 :

Цвят: Син
Пробег: 175 600 км
Цена: 8 400 лв.

Всички екстри, напълно обслужен, всичко платено за 2009г. Колата е на бензин 1400 кубика , 16V , 1999год.

град: Пазарджик
тел.: 0898 730259
Read more : Продавам Volkswagen Golf 4 | Преглеждания : 202 | Отговори : 0 | Форум : Продава автомобили

Добавяне на форуми за автомобилен софтуер

Може да добавите и секция за автомобилен софтуер, разкодиране на аларми и други.

Проблем с BMW E46 turbo

Здр,
Наскоро си купих BMW E46 320D turbo. Притесняваме ме че на първа докато се включи турбото колата едвам върви :(
Това нормално ли е или просто имам проблем ?
Read more : Проблем с BMW E46 turbo | Преглеждания : 1449 | Отговори : 9 | Форум : BMW

Някой има ли опит с Subwoofer-и на Mohawk ?

Здравейте някой чувал ли е за тази марка subwoofer-и ?
Read more : Някой има ли опит с Subwoofer-и на Mohawk ? | Преглеждания : 216 | Отговори : 5 | Форум : Hi-Fi автомобилна техника

Продавам фарове RD 1 за Hyundai Coupe

Продавам изгодно старите си фарове за Хюндай Купе.
Цена - 60лв. / фар
Read more : Продавам фарове RD 1 за Hyundai Coupe | Преглеждания : 5584 | Отговори : 1 | Форум : Продава автомобилни части и аксесоари

Регулиране на фарове на Hyundai в София ?

Някой да знае къде в София могат да ми регулират фаровете на Хюндая качествено и изгодно ?
Read more : Регулиране на фарове на Hyundai в София ? | Преглеждания : 541 | Отговори : 7 | Форум : Hyundai

Проблеми с бензиновата помпа на Audi A6

Здравейте,
Имах един удар с моето Audi A6 и сега не включва бензиновата помпа. Разпитах и ми казаха, че има копче за включване на системата. Някой знае ли каде се намира въпросното копче ?
Read more : Проблеми с бензиновата помпа на Audi A6 | Преглеждания : 426 | Отговори : 2 | Форум : Audi

Повече информация за chip tunning ?

Някой може ли да обясни какво точно е чип тунинг и каква е ползата от него ?
Read more : Повече информация за chip tunning ? | Преглеждания : 450 | Отговори : 6 | Форум : Тунинг

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 960 • Общо теми 499 • Общо членове 535