Дата и час: Вто Май 22, 2012 3:37 pm

News News of Автомобилни форуми

Site map of Автомобилни форуми » Форум : Автомобилни форуми

Форуми за различните марки автомобили.

Мнения за Citroen C4

Искам да попитам добър автомобил ли е Citroen C4 ? Има разнопосочни мнения някой казват, че е добър а други, че е боклук :?:
Read more : Мнения за Citroen C4 | Преглеждания : 2147 | Отговори : 8 | Форум : Citroen

Alfa 156 2.5 V6 помощ

Здравейте,
Колеги помагайте. Проблема е следния : Колата си вървеше добре и днес я угасих и след като я запалих на ново не може да се форсира повече от 1000 оборота.
Някой да има подобен опит а Алфа Ромео ?
Read more : Alfa 156 2.5 V6 помощ | Преглеждания : 509 | Отговори : 3 | Форум : Alfa Romeo

Мнения за Chrysler 300C ?

Здравейте,
Някой да разполага с повече инфо или да е карал този модел на Крайслер (300Ц) ? И заслужава ли си цената от 12 400 Евро за кола от 2005 година ?
Read more : Мнения за Chrysler 300C ? | Преглеждания : 1204 | Отговори : 7 | Форум : Други американски автомобили

Летни гуми за Opel Corsa B

Здравейте,
Смятам скоро да купувам нови летни гуми за Opel-a. Модела е Корса Б и гумите са 13 цола. Дайте някакъв съвет за добри и не много скъпи гуми.
Read more : Летни гуми за Opel Corsa B | Преглеждания : 801 | Отговори : 7 | Форум : Opel

Проблем с BMW E46 turbo

Здр,
Наскоро си купих BMW E46 320D turbo. Притесняваме ме че на първа докато се включи турбото колата едвам върви :(
Това нормално ли е или просто имам проблем ?
Read more : Проблем с BMW E46 turbo | Преглеждания : 1449 | Отговори : 9 | Форум : BMW

Регулиране на фарове на Hyundai в София ?

Някой да знае къде в София могат да ми регулират фаровете на Хюндая качествено и изгодно ?
Read more : Регулиране на фарове на Hyundai в София ? | Преглеждания : 541 | Отговори : 7 | Форум : Hyundai

Проблеми с бензиновата помпа на Audi A6

Здравейте,
Имах един удар с моето Audi A6 и сега не включва бензиновата помпа. Разпитах и ми казаха, че има копче за включване на системата. Някой знае ли каде се намира въпросното копче ?
Read more : Проблеми с бензиновата помпа на Audi A6 | Преглеждания : 426 | Отговори : 2 | Форум : Audi

Датчик на газта на Opel Vectra

Здр
Взех си Вектра с газова уредба, но немога да разбера датчика за газта. Някой да има идея как се следи ?
Read more : Датчик на газта на Opel Vectra | Преглеждания : 456 | Отговори : 2 | Форум : Opel

Ford Mustang 4.0 L V6 разход на гориво ?

Здравейте,
Някой да има на идея или от опит колко гори Ford Mustang 4.0 L V6 от новите модели ?
Read more : Ford Mustang 4.0 L V6 разход на гориво ? | Преглеждания : 796 | Отговори : 4 | Форум : Ford

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 960 • Общо теми 499 • Общо членове 535